valóvilág gond nyeremény Alekosz Józsefváros lakás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg pénzbe kerül a ValóVilág 4 okostojásának az ajándékba kapott ingatlan.

Alekosz sosem lakott abban a józsefvárosi lakásban, amit az RTL Klubtól kapott, amikor megnyerte a műsort, mégis havi több tízezer forintjába kerül fenntartani - tudta meg a Bors.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Eladósodott Faludy György özvegyehttp://www.life.hu/legykepben/20131206-faludy-gyorgy-ozvegye-faludy-fanny-anyagilag-tonkrement-utcara-kerulhetnek-a-kolto-ereklyei.htmlRiadó van a szél miatthttp://www.life.hu/legykepben/20131206-a-viharos-szel-miatt-masodfoku-riasztas-van-gyor-moson-sopron-es-komarom-esztergom-megyeben.htmlÍgy tisztelgett a hercegi pár Mandela emléke előtthttp://www.life.hu/legykepben/20131206-katalin-es-vilmos-brit-hercegi-par-nelson-mandela-egykori-del-afrikai-elnokrol-szolo-film-londoni.htmlHármasban szeret szexelni a sztárpár http://www.life.hu/legykepben/20131205-harmasban-szeret-szexelni-a-sztarpar-derult-ki-keleti-gyorgyi-botranykonyvebol.htmlHiába figyelmeztette Keleti Györgyit édesapja (szombat)http://www.life.hu/legykepben/20131205-hiaba-figyelmeztette-edesapja-keleti-gyorgyit-nem-all-le-a-futtatassal-es-bortonbe-kerul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.