örökbefogadás kutya X-Faktor Király L. Norbi Vigyél haza alapítvány énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kell rettegnie Király L. Norbinak, hogy illetéktelen kerül a Pest környéki házának udvarára. Egy hete éjjel-nappal őrzik a házát.

Az X-Faktor énekese kiváló házőrzőt talált, pedig maga sem bízott igazán a bozontos, eleinte barátságos kutyusban. Nyolchónapnyi hosszadalmas és reménytelen várakozás után végre szerető családhoz került Buci, az 5 év körüli, közepes-nagy méretű kan kutyus, aki az Illatos úti gondozók félelmetes kedvence volt, -nagyon szerették, csak nem volt, aki örökbe fogadja, mivel agresszívnek tűnt - majd a Vigyél haza alapítvány gondozásába került. Az életét Carlos néven folytató eb eleinte jól megtréfálta az énekest, aki házőrzőt, és nem szobakutyát keresett. Norbi kedves családja láttán azonnal eldobta magát és semmi jelét nem mutatta annak, hogy képes lenne a komoly feladatot ellátni. Norbiék mégis hazavitték és nem bánták meg. Bár a kutyus éjjel a lakásban alszik, nappal a postást már elrémisztette.

Forrás: Vigyál haza alapitvány
Újabb sikkasztással vádolják Zalatnaythttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20131206-ujabb-sikkasztassal-vadoljak-zalatnayt.htmlMeghalt Nelson Mandelahttp://www.life.hu/legykepben/20131206-95-eves-koraban-meghalt-nelson-mandela.htmlHármasban szeret szexelni a sztárpár http://www.life.hu/legykepben/20131205-harmasban-szeret-szexelni-a-sztarpar-derult-ki-keleti-gyorgyi-botranykonyvebol.htmlSzexi Mikulásnak öltözött Kocsis Korinnahttp://www.life.hu/legykepben/20131205-kocsis-korinna-szexi-mikulasnak-oltozott.htmlHat lövést kapott Müller Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20131205-muller-peter-iro-joshi-bharattal-beszelgetett-halal-kozeli-elmenyerol-az-orok-szerelemrol.html5+1 dolog, amit nem tudtál a Mikulásrólhttp://www.life.hu/legykepben/20131205-5-1-erdekes-dolog-amit-nem-tudtal-a-mikulasrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.