Debreczeni Zitának rossz az apaképe

modell alkoholfogyasztás gyerekkor FEM3 apaság Joshi Bharat Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A FEM3 műsorán Joshi Bharatnak vallott korántsem felhőtlen gyerekkoráról Debreczeni Zita. A csinos híresség nem tagadta, bizonyos tapasztalatok a mai napig hatással vannak az életére. 

A szép modell-fényképész elárulta, a szülei fiút vártak az érkezésekor, így ennek megfelelően kellőképen fiús nevelésben is részesült nyolc- és tízéves bátyjai mellett. Volt barkácskészlete és horgászengedélye, apjától karácsonyra tangóharmónikát kapott, míg testvérétől kosárlabdát kért, és amikor eltörött a kiságya, szerszámokat adtak neki, hogy maga javítsa meg azt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Zaklatják a ByTheWay-fiúkat http://www.life.hu/szorakozz/20131209-az-rtl-klub-x-faktoranak-fiucsapatat-a-bythewayt-eroszakos-rajongok-zaklattak-a-corvin-setanyon.html Orgazmushangok az X-Faktorban http://www.life.hu/szorakozz/20131130-az-rtl-klub-x-faktoraban-krasznai-tunde-szabo-adam-danics-dora-csordas-akos-es-a-bytheway.html Röhögőgörcsöt kapott a Sztárban sztár ítésze http://www.life.hu/szorakozz/20131129-a-tv2-sztarban-sztarjaban-bereczki-zoltan-aretha-franklint-alakitotta-lakatos-mark-rohogogorcsot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.