mézeskalács kislány pár szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy hete röppent fel a hír, hogy Bálint Antónia szakított Tereh Istvánnal, mégis együtt vettek részt az Édes élet felvételén. Most szakítottak, vagy sem, vagy egyszerűen mindketten mindent bevállalnak, csak hogy szerepelhessenek?

Most mi igaz a hírből, hogy Bálint Antónia ismét szakított Tereh Istvánnal? Bár az egyik heti bulvármagazinnak Toncsi a szakításról nyilatkozott, amelynek az volt a nyomós oka, hogy Tereh István ígérete ellenére nem jelent meg Toncsi botránykönyvének bemutatóján.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ez annyira felbőszítette az egykori szépségkirálynőt, hogy kitette a szűrét a cégére több időt fordító és a két gyermeke anyjával jó viszonyt ápoló férfinek. Ennek ellenére több fotós, köztük a Life.hu kollégája is szemtanúja volt, hogy a hétvégi családi mézeskalácssütésre, amire Toncsi a rajongói oldalán toborzott vendégeket, hármasban érkeztek: Babika, akit állítólag nem enged apukája kamera közelébe, és az Első Emelet együttes zenésze, aki akár fotózkodhatna is együtt Toncsival, de nem teszi. A rendezvény alatt tisztes távolból figyelte a lányokat és ügyelt arra, hogy véletlenül se kerülhessenek egy fényképre. Együtt érkeztek, együtt távoztak egy olyan eseményről, amin elég lett volna, ha Toncsi csak a kislányával vesz részt, mégis hármasban élvezték a karácsonyi készülődést, pont úgy, mint egy szerető család.

Próbáltuk megkérdezni Antóniát, hogy most mi a helyzet, de valószínűleg forgat, Tereh Öcsivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.