D.Tóth Krisztánek elege lett a trollokból

Facebook fröcsögés ismerős törlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Besokallt a rosszindulatú hozzászólásoktól D. Tóth Kriszta, és döntött. Törli azokat az ismerőseit, akiket a fröcsögés vezérel, amikor hozzászólnak valemelyik bejegyzéséhez.

Közszereplőként jól viseli a kritikát a műsorvezetőnő, de elege lett a gyűlölködésből, amit a közösségi oldalon tapasztalt. Úgy gondolta, hogy aki nem tud normálisan kommunikálni, annak nincsen helye az ismerősei között.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Ma új fejezet nyílik az oldalamon. Örülök, hogy ennyien követtek engem, megtisztelő az érdeklődésetek, és szeretek veletek itt 'beszélgetni'. De amióta több tízezren lettünk, valami megváltozott. Gondolom, a nagy számok törvénye teszi, hogy megjelentek a trollok, a keserűek, a velejéig gonoszak, a frusztráltak, az irigyek, azok, akik csak azért jönnek, hogy az élő fába is belekössenek. Lehet vele nem foglalkozni, ahogy sokan tanácsolják nekem, de én felelős vagyok ezért az oldalért, és mindazért, ami itt nyilvánosan megjelenik. És úgy érzem, hogy felelős vagyok azokért is, akik ezt az oldalt látogatják - nekik joguk van kulturált módon kommunikálni.

Én közszereplőként az átlagnál többet 'elviselek', és ez így van rendjén. Elvégre én választottam a szakmámat. Ti, akik az oldalt rendszeresen látogatjátok, tudjátok, hogy nem csak a pozitív véleményt tűröm meg itt, nem várom el a feltétlen 'imádatot', sőt, kifejezetten zavarba hoz az ömlengés. Velem lehet nem egyetérteni, sőt, vitatkozni is. Azzal a feltétellel, ha nem személyeskedünk, nem gyűlölködünk, nem trollkodunk, hanem a normális emberi kommunikáció keretein belül maradunk és kölcsönösen tiszteljük egymást. Ez egy jó ideig megfelelően működött itt nálam, büszkék lehettünk a mi közös játszóterünkre. Hogy ez így maradhasson, bárkit, akin akár nyomokban felfedezem a gonoszságot és rosszindulatot, kénytelen leszek azonnal tiltani. Rengeteg más felület van, ahol kontroll nélkül mehet a fröcsögés. Ez nem az. Sajnálom, hogy eljutottunk idáig." - írta a közösségi oldalán, majd a Life.hu-nak kifejtette, hogy miért szánta el magát erre a döntésre. "Sok ember követi a bejegyzéseimet és azt vettem észre, hogy néha egymást olyan hangnemben bántják, amit nem szeretnék tolerálni. Aki ezt az oldalt látogatja, annak legyen esélye kultúráltan véleményt nyilvánítani"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.