VV Cristofel: "Pofoztam és leköptem Veronikát"

pofon barátnő köpés valóságshow bíróság VV Veronika bíró VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori valóságshow-hős a bíróságon vallott arról, mit tett pontosan egykori barátnőjével.

Ahogy a Life.hu is megírta, Cristofel brutálisan megverte egykori barátnőjét, Veronikát. A fiú azonban egyáltalán nem bánta meg tettét, sőt, a bírónak azt mondta, házastársi civakodásnak tartja a történteket - tudta meg a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Meggyilkoltak egy idős nőt a fővárosbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131211-holtan-talaltak-otthonaban-egy-74-eves-not-budapesten-a-17-keruletben.htmlJulia Roberts babát vár? http://www.life.hu/legykepben/20131210-bo-ruhakban-jelent-meg-a-szep-julia-roberts-valoszinu-hogy-negyedik-gyermekevel-varandos.htmlElengedték a rendőrök az amputált kezű hegymászóthttp://www.life.hu/legykepben/20131210-aron-ralstont-a-127-ora-film-tortenetenek-fohoset-csaladon-beluli-eroszakert-letartoztattak-de-mar.htmlD.Tóth Krisztánek elege lett a trollokbólhttp://www.life.hu/legykepben/20131209-d-toth-kriszta-musorvezeto-besokallt-a-trolloktol.htmlBálint Antónia mégsem szakított Tereh Öcsivelhttp://www.life.hu/legykepben/20131209-balint-antonia-megsem-szakitott-tereh-istvannal-egyutt-forgattak-az-edes-elet-cimu-sorozatot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.