karmester süketség koncert Vásáry André énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapig turnézott Vásáry André, először Franciaországban, majd pedig Amerikában. A koncertsorozat remekül sikerült, senki sem vette észre, hogy a szopránénekes az egyik fülére megsüketült.

Hatalmas lelkesedéssel indult el koncertezni Vásáry André, de azt nem gondolta, hogy egy hónapig szabadulni sem tud egy apró, ám az ő szakmájában jelentős egészségügyi problémától.

Forrás: Vásáry André Management/Amerikai Magyar Koalíció
Nacsa Olivérnek még a félelmei is viccesekhttp://www.life.hu/legykepben/20131213-nacsa-oliver-humoristanak-kulonos-fobiai-vannak.htmlKeleti Andrea szívesen dirigálhttp://www.life.hu/legykepben/20131211-keleti-andrea-tancosno-szivesen-hordja-a-nadragot-egy-kapcsolatban.htmlMár a próbán lenyűgöző Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131213-krasznai-tunde-az-x-faktor-versenyzoje-duettpartnerevel-is-probalt-a-szombati-versenyre.htmlExkluzív X-Faktor hétvége a Life.hu-nhttp://www.life.hu/legykepben/20131213-harom-napig-minden-az-x-faktorrol-szol-a-life-hu-n-folyamatosan-kozvetites-kepes-es-videos-anyagok.htmlBoldogtalan Keleti Györgyihttp://www.life.hu/legykepben/20131212-keleti-gyorgyi-elete-boldogtalan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.