Szikora Róbert interjú ByTheWay döntő X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szikora Róbert istenhívő emberként különös hasonlattal - Jézus Krisztus feltámadásával - jellemezte a ByTheWay visszatérését az X-Faktorba. Úgy véli, a srácok a tetszhalál állapotában voltak, majd új életet kaptak, amit azóta a korábbinál is jobban értékelnek. A Life.hu X-Faktor-hétvégéjén a ByTheWay mentora exkluzív interjút adott újságírónknak.

A ByTheWay mentora egy pillanatig nem kételkedik abban, hogy csapatának kell megnyernie az X-Faktort, amit azonban nem csupán produkcióikkal, teljesítményükkel magyaráz. "Itt, a versenynek ezen a pontján már mindenkinek nagyon jó hangja van, mindenki muzikális, tehetséges. Ám az, hogy a ByTheWayben van meg az igazi X, nem kérdés számomra. Hogy miért? A mentális intelligenciájuk miatt" - magyarázza Robi elérzékenyülve.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Ezek a fiúk úgy szeretik egymást, ahogy az a testvérek között is ritka. Megható, ahogy figyelnek egymásra, ahogy kiállnak egymásért, ahogy összetartanak. Olyan alázat van bennük, amilyet ritkán látni, a másikat mindig maguk elé helyezik" - jellemezte srácait a mentor. "Nemcsak énekesek, zseniális zenészek is, számukra nincs B terv, nekik egyértelműen ez az útjuk” - tette hozzá.

Az élő show-k előtt Szikora a Life.hu-nak arról beszélt, keményen meg kell dolgozni azért, hogy a csapatok elfogadják, és ne csupán azért tiszteljék, mert ő a mentoruk. Mára úgy látja, ez sikerült is. "Persze nincs egy mentorok kézikönyve, mit kell csinálni, és hogyan… Én mindvégig azt néztem, emberként mit tudok adni nekik. A produkciók kapcsán elmondtam, mit, hogyan látok, de soha nem akartam erőszakosan változtatni az előadásukon. Apróságokba szóltam bele, mindig csak finomhangolás volt” - mondta el Robi.

A ByTheWay csapata Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Most úgy állunk hozzá, hogy meg kell nyernünk az X-Faktort, de ha esetleg mégsem így történik, akkor a harmadik vagy második helyen is azt fogjuk mondani: köszönöm, Istenem” - vélekedik a ByTheWay mentora.

X-Faktor-kampánypárbaj: Szikora Róberthttp://www.life.hu/szorakozz/20131213-szikora-robert-kampanyol-a-bytheway-mellett-az-x-faktor-donto-elott.htmlX-Faktor-kampánypárbaj: ByTheWayhttp://www.life.hu/szorakozz/20131214-bytheway-az-x-faktor-dontos-csapata-kampanyol-a-szavazatokert.htmlAlföldi lányai a ByTheWaynek szurkolnakhttp://www.life.hu/legykepben/20131213-alfoldi-robert-egykori-x-faktoros-versenyzoi-peterffy-lili-batanovics-lili-es-eckert-aniko-is-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.