betegség Danics Dóra döntő Krasznai Tünde torok X-Faktor 2013 Geszti Péter tisztelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu stábja Danics Dóra vasárnap esti magyar versenydalának próbáján járt. Az énekesnőtől az egyik korábbi műsorban hallhattuk már ezt a produkciót, ám a címét egyelőre nem árulhatjuk el. Bár hatalmas a készülődés, nemsokára kezdődik az élő show, néhány szót tudtunk váltani a finalistával. Továbbra is figyeljétek a nagy X-Faktor-hétvégét a Life.hu-n. 

Danics Dórával a próbák szünetében, az öltözőjében beszélgettünk. Talán az ő kis kuckója a leglakájosabb mindenkié közül. Az egyik stábtag külön kis szentélyt varázsolt az asztalára, és mivel kutyája, Sárika most nem lehet vele, egy lufikutya őrzi a holmiját, amíg ő a színpadon van.

Danics Dóra egyik kedves kabalájával Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu
Danics Dóra nem taktikus, hanem tudatoshttp://www.life.hu/szorakozz/20131215-az-x-faktor-dontosei-izgulnak-az-utolso-szombati-elo-show-elott.htmlŐrülten izgul Danics Dórahttp://www.life.hu/szorakozz/20131214-danics-dora-duettpartnere-az-x-faktor-dontojeben.htmlŐrülten izgul Danics Dórahttp://www.life.hu/szorakozz/20131214-danics-dora-duettpartnere-az-x-faktor-dontojeben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.