temetés Paul Walker Halálos iramban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legszűkebb baráti és családi körben temették el szombaton Los Angelesben Paul Walkert, a Halálos iramban című akciófilmek sztárját, aki tragikusan fiatalon, 40 évesen hunyt el egy mindmáig tisztázatlan autóbalesetben a várostól északra fekvő Valencia területén.

A színészt, aki egy autóversenyző és -kereskedő barátjával, Roger Rodasszal együtt vesztette életét egy lámpaoszlopnak csapódó Porsche sportkocsiban november 30-án, a Forest Lawn nevű Los Angeles-i temetőben helyezték örök nyugalomra. A temetés után a hozzátartozók, barátok és kollégák szűk körű gyászszertartáson vettek részt. A filmsztár rajongói egy héttel korábban Santa Clarita elővárosban nagy teljesítményű sportkocsik tiszteletköreivel búcsúztak a színésztől.

Légy képben, Teljesen összetört Paul Walker barátnője Forrás: AFP

Paul Walker, aki vélhetően gyorshajtással összefüggő autóbaleset áldozata lett, az illegális autóversenyekről szóló akciófilmek által vált híressé, civilruhás nyomozóként ő alakította az egyik főszerepet Vin Diesel mellett. A színész éppen a Halálos iramban sorozat hetedik darabján dolgozott, amely jövőre került volna a mozikba.

A tragédia nyomán a Universal Pictures felfüggesztette a forgatást és még nem döntötte el, hogy Walker halála után hogyan folytassa a nagy költségvetésű produkciót. A stúdió közölte, hogy a közismerten filantróp színész által alapított jótékonysági szervezetnek ajánlja fel a sorozat hatodik részéből befolyt profit egy részét. A széria 2001 óta bruttó 2 milliárd dollárt hozott készítőinek.

Érvénytelen lehet Vajna és Palácsik házassága?http://www.life.hu/szeress/20131215-ervenytelen-lehet-andy-vajna-es-palacsik-timea-hazassaga.htmlMandela búcsúztatása - Megkezdődött a temetéshttp://www.life.hu/legykepben/20131215-nelson-mandela-bucsuztatasa-megkezdodott-a-temetes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.