Először karácsonyoznak édesanyaként a sztárok

karácsony baba Balogh Edina Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóri és Balogh Edina egy hét eltéréssel adtak életet gyermeküknek, így mindketten nagyon várják már az ünnepeket, hiszen ez lesz az első babás karácsonyuk.
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Az RTL Klub sztárjai imádják a karácsonyt, és az ünnep szeretetét próbálják átadni kisbabájuknak is, annak ellenére, hogy ők még nem sokat fognak fel mindebből.

Topformában mutatta be naptárát Kiszel Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131217-kiszel-tunde-naptardiva-a-13-naptarbemutatojan-remekul-nezett-ki.htmlKucsera Gábor lenyugodott, és példás apa letthttp://www.life.hu/legykepben/20131213-kucsera-gabor-kajakos-peldas-apukaja-lett-a-kis-bencenek.htmlSüketen koncertezett Vásáry Andréhttp://www.life.hu/legykepben/20131213-vasary-andre-szopran-enekes-suketen-koncertezett-franciaorszagban-es-amerikaban.htmlNagy Feró imádja az új munkájáthttp://www.life.hu/legykepben/20131213-nagy-fero-belevetetett-magat-a-musorvezetesbe-es-a-sielesbe.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.