Karácsonyi vásárban randalírozott Puskás Peti

karácsony koktél Puskás Peti színész vásár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ámokfutásba torkollott Puskás Peti és Puskás Dani karácsonyi bevásárlókörútja. A bazilika előtti adventi ünnepen úgy viselkedtek, mint két nagyra nőtt gyerek, ugyanis mindenről a csínytevés jutott eszükbe.

Bár Puskáséknál a család már augusztusban elkezd készülni az ünnepre, Peti és Dani jellemzően mindent az utolsó pillanatra hagy, így az ajándékvásárlást is. Idén úgy döntöttek, szakítanak ezzel a hagyománnyal, és már jó előre megvesznek mindent. A karácsonyi ajándékbeszerző körút végül nem a vásárlásról, hanem a randalírozásról szólt.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media
Ők 2013 felfedezettjeihttp://www.life.hu/legykepben/20131212-osszegyujtottuk-a-2013-as-ev-felfedezettjeit-akiknek-sikerult-ebben-az-evben-az-ismeretlensegbol-a.htmlTopformában mutatta be naptárát Kiszel Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131217-kiszel-tunde-naptardiva-a-13-naptarbemutatojan-remekul-nezett-ki.htmlLetiltotta Berki Krisztiánt a polgármesterhttp://www.life.hu/legykepben/20131217-berki-krisztian-sportolo-nem-tarthatott-eloadast-szabadbattyanban-a-polgarmester-megtiltotta.htmlGesztesi Károly harmadszor is megnősülhttp://www.life.hu/legykepben/20131216-gesztesi-karoly-harmadszorra-nosol-a-joban-rosszban-sorozatban.htmlKucsera Gábor lenyugodott, és példás apa letthttp://www.life.hu/legykepben/20131213-kucsera-gabor-kajakos-peldas-apukaja-lett-a-kis-bencenek.htmlSüketen koncertezett Vásáry Andréhttp://www.life.hu/legykepben/20131213-vasary-andre-szopran-enekes-suketen-koncertezett-franciaorszagban-es-amerikaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.