Ihos József nő helyett kutyát vett magához

kutya tyúk Ihos József humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ihos József afrikai lány helyett egy kutyát vett magához. A közkedvelt humoristát valaki egy társkereső oldalon regisztrálta, ahol afrikai lányok próbálták megfogni maguknak a jókedélyű férfit. Végül biztos, ami biztos alapon, inkább egy kutyát vett magához, az nem kért pénz.

Ihost még nyár elején az interneten keresték meg az afrikai szépségek, akik pénzért cserébe feleségül mentek volna hozzá. A humorista tisztában van vele, hogy átverés részese lett, ennek ellenére is nyitott, és reméli, hogy egyszer ő is megtalálja a párját.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu, Facebook
Terry Black is kiállt Krasznai melletthttp://www.life.hu/legykepben/20131220-terry-black-bocsanatot-kovetel-a-politikusoktol-krasznai-tunde-ugyeben-kulonben-kitalalja-azok.htmlKiderült, milyen műsort kap Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/legykepben/20131220-kolosi-peter-az-rtl-klub-programigazgatoja-elarulta-milyen-uj-musora-lesz-sebestyen-balazsnak.htmlCsaknem 30 évet kapott a pedofil énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20131219-ian-watkins-enekest-29-ev-fegyhazbuntetesre-itelte-a-birosag.htmlElőször karácsonyoznak édesanyaként a sztárok http://www.life.hu/legykepben/20131217-edesanyakent-unneplik-a-karacsonyt-a-sztarok-ordog-nori-es-balogh-edina.htmlÚjra terítéken Kárász Róbert orrahttp://www.life.hu/legykepben/20131219-a-tv2-hal-a-tortanjaban-lovasz-laci-kigunyolta-karasz-robi-orrat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.