Sarka Kata kiakadt

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
betegség Sarka Kata halál Facebook Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbent és felháborodott azon a Facebook-hozzászóláson Sarka Kata, amelyben egy férfi, nevét és arcát is felvállalva, a halálukat kívánja.

Miután - ahogy a Life.hu is megírta - pénteken Sarka Kata azt posztolta, hogy családja lebetegedett, a következő hozzászólással kellett szembesülnie. "Remélem, az egész család kihal… Az lenne csak a hír."

forrás: Life.hu

Hajdúné kiakadt a kommenten és így reagált: "Jó reggelt! Tegnap reggel felhívott a Borstól egy újságíró, hogy megyek-e délután a sportrendezvényre, aminek a meghívóján rajta vagyok. Mondtam, hogy sajnos nem, mert itthon kell lennem a gyerekekkel meg Petivel, mert betegek. Ebből lett mára egy teljesen korrekt cikk, ami alatt az egyik hozzászólás az, hogy inkább halna meg a családom! Elképesztő! N. László a kedves ember neve! Hát én is hasonló jókat kívánok számára! "Azért írtam ki a nevét, hogy az ismerősei és az én ismerőseim is lássák, milyen emberről van szó. A kritikát jól bírom, de ilyen még nem fordult elő, hogy valaki a családom halálát kívánta volna merő gyűlölködésből. Ez nem fair dolog, hanem aljasság" - reagált a történtekre a Hír24-nek Kata.

Sarka Kata kisfia megsérülthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130912-sarka-kata-kisfia-megserult-caramel-a-voicerol-es-anyagi-helyzeterol.htmlFérje állásával játszik Sarka Katahttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-ferje-allasaval-jatszik-sarka-kata.htmlVajna Tímea Sarka Kata üzlettársa leszhttp://www.life.hu/legykepben/20131120-vajna-timea-es-sarka-kata-a-magyarorszag-szepe-kft-ugyvezeto-igazgatojanak-uzlettarsa-lesz.htmlSarka Kata félti Szabó Zsófithttp://www.life.hu/legykepben/20130930-sarka-kata-szabo-zsofi-schobert-norbi-muller-attila-tolvai-reni.htmlLedobta ruháit Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130920-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-levetkozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.