valóvilág Facebook internet VV Kinga VV Attila RTL Klub zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebookon tálalt ki VV Attila a minap. Azt állítja, egy férfi olyan informá­ciók birtokában van vele kapcsolatban, amelyeket csak nagyon kevesen tudhatnak, és zaklatja.

"Kitartóan és folyamatosan bombáz a kommentjeivel, üzeneteivel még karácsonykor is" – fakadt ki Attila a közösségi portálon, és hozzátette: vagy több zaklatója van, vagy ugyanaz a férfi írogat neki több néven.

Forrás: RTLKLUB

Van, aki például abban leli örömét, hogy Attilának írogat mocskolódó üzeneteket, míg villabeli és későbbi szerelmét, akivel hol titkolják, hol vállalják kapcsolatukat, dicséri az ismeretlen. "Szeptember óta zaklat a leveleivel. Nagy Attila, olykor Kis Attila néven, havi 5-6 üzenetben fejti ki ValóVilág Kingát támogató, ugyanakkor velem szemben mocskolódó, olykor fenyegető gondolatait" – osztotta meg rajongóival a Facebookon az egykori villalakó, aki arról egyelőre nem ejtett szót, tervez-e jogi lépéseket.

Saját kezűleg készít bútort VV Attilahttp://www.life.hu/legykepben/20130704-vv-attila-sajat-kezuleg-keszitett-asztal-nyeremenylakasaba.htmlBeköltözött VV Attila a nyereménylakásábahttp://www.life.hu/legykepben/20130513-vv-attila-egykori-villalako-tarsaival-tojasrantottaval-avatta-fel-nyeremenylakasa-konyhajat.htmlVV Attila nem költözne Alekosz lakásábahttp://www.life.hu/legykepben/20130422-vvattila-nem-koltozne-alekosz-lakasaba-amit-az-rtl-klub-visszaperelt.htmlMég mindig nincs saját fedél a feje fölött - Ugrott VV Attila lakásahttp://www.life.hu/legykepben/20120910-ugrott-vv-attila-a-valo-vilag-sztarjanak-lakasa.htmlÁll a bál az RTL Klubnál - VV Attila nem kapja meg nyereményéthttp://www.life.hu/legykepben/20120628-nem-kapja-meg-nyeremenylakasat-a-valovilag-nyertese-vv-attila-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.