Tóth Gabi X-Faktor Facebook mentor Megasztár tánc énekesnő Szombat esti láz kommentek RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebook oldalán tette közzé indulatos bejegyzését néhány órával ezelőtt Tóth Gabi. Az X-Faktor legfiatalabb és egyedüli női mentora nem érti, miért követik az oldalát azok, akik legszívesebben a pokolba kívánnák. Hozzátesszük, ez esetben igaza is van. 

Már a Megasztárban való feltűnésekor is megosztó személyiség volt Tóth Gabi, és az utóbbi időszakban, a Szombat esti láz versenyzőjeként, majd az X-Faktor mentoraként is kapott hideget-meleget egyaránt. Az énekesnő többször hangot adott annak, hogy leperegnek róla a kritikák, ám a tehetségkutatóban srácai kiesése kapcsán volt, hogy bevallotta - mint mindenkinek -, neki is fáj, ha durván támadják. Erről Szily Nóra sztárszerzőnk interjújában is vallott.

Forrás: RTLKLUB

Hogy most mi volt az utolsó csepp a pohárban, nem tudni, Gabi az alábbi bejegyzést posztolta hivatalos Facebook-oldalára: "Most komolyan...Valaki elmagyarázná nekem azt, hogy ha valaki nem kedvel valakit (és most ez a valaki ÉN lennék), akkor miért kezdi el követni az oldalát és beírogatni, stb... erre valahogy 10 év alatt nem sikerült rájönnöm....Nekem ez annyira fura... mert én ha valakit nem kedvelek, akkor nem kedvelem az oldalát és nem foglalkozom vele picit sem...Szóóóval VALAKI? Szép estét mindenkinek!" - olvasható. A bejegyzéshez alig pár óra alatt több mint ötszáz hozzászólás érkezett, akadt, aki tovább szapulta az énekesnőt, és volt, aki a védelmébe vette.

"Neked komolyan nincs jobb dolgod a két ünnep között, mint azzal foglalkozni, hogy aki téged utál, az mit miért csinál?! Tipikus celeb vagy... Ha nem celebénekesnő lennél, hanem ÉNEKESNŐ, akkor SAJÁT dalokat vagy dalszövegeket írnál magadnak, és nem megíratnád másokkal..." - írja például egy kommentelő, ám ez esetben inkább a pozitív hozzászólások "győztek".

Forrás: RTL Klub

"Az ilyenek csak irigyek, mert te sok mindent elértél az életben, ők meg semmit és unalmas az életük" - vélekedik egy rajongó. "Kedves Gabi, az embernek mindig lesznek rosszakarói, akik azt az embert szidják, bántják, aki valamit már lerakott az asztalra!" - teszi hozzá egy másik. "Tudod, vannak, akik így akarnak pszichikailag tönkretenni, de ha te erős vagy és nem adod be a derekadat, akkor előbb vagy utóbb úgyis megunják ..." - olvasható ugyanitt, mint ahogyan a következő is: "Kedves Gabi! Azt már megszokhattad volna ennyi év után, hogy szélsőséges érzelmeket tudsz kiváltani az emberekből, ezért is vagy ilyen kivételes művész! De nem lehet és NEM is KELL mindenkinek megfelelni... azért megértem, hogy idegesít".

A többszáz kommentet olvasva Gabi is hozzászólt a saját posztjához: "Nagyon jókat írtok komolyan és köszönöm nektek, hogy vagytok... mosolygok ezerrel... Nem foglalkozom velük, csak nekem más az értékrendem, más nevelést kaptam és totál máshogy vagyok összerakva..." - fejtette ki véleményét az énekesnő.

Tóth Gabi könnyek között búcsúzotthttp://www.life.hu/legykepben/20131104-toth-gabi-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-sirva-bucsuzott-szikora.htmlTóth Gabit fárasztja a párbajhttp://www.life.hu/legykepben/20131111-az-rtl-klub-xfaktoraban-ismet-parbajozott-toth-gabi-egyik-mentoraltja.htmlTóth Gabi meglepte mentoráltjaithttp://www.life.hu/legykepben/20131031-toth-gabi-az-xfaktor-mentora-meglepte-mentoraltjait.htmlÉlő adásban nyúlt magához Tóth Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20131027-toth-gabi-az-xfaktor-mentora-elo-adasban-simogatta-a-testet.htmlErotikus klipet forgatott Tóth Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20131009-erotikus-klipet-forgatott-az-xfaktor-mentora-toth-gabi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.