Szilveszterkor halt meg a Kaliforniába jöttem sztárja

halál szilveszter szívprobléma James Avery Kaliforniába jöttem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Avery színésznek szívproblémái voltak. 67 éves volt – tudósít az Origo. 

2013. december 31-én szívproblémák miatt elhunyt James Avery. A hírt egy volt kolléga, Alfonso Ribeiro írta ki a Twitterre, a színész ügynöke később megerősítette a halálhírt.

James Avery Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

A sztár olyan népszerű sorozatokban játszott, mint a Kaliforniába jöttem, a Családban marad, Az ügyosztály vagy A főnök. Legutóbb a Harry's Law-ban és a Grace klinikában is volt kisebb szerepe. Nyugodjon békében!

Így fest Demi Moore bikinibenhttp://www.life.hu/legykepben/20140101-igy-fest-demi-moore-bikiniben.htmlMüller Attila és kedvese útjai szétváltakhttp://www.life.hu/legykepben/20131231-muller-attila-nem-kedvesevel-larion-zoeval-szilveszterezett.htmlMeghalt az Iskolatáska zeneszerzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20131231-hajdu-sandor-az-iskolataska-cimu-dal-zeneszerzoje-76-evesen-elhunyt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.