operáció átalakítás Szecsődi Kari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lenyugodtak a kedélyek Szecsődi Kari körül, aki manapság már úgy sétálhat végig az utcán, hogy nem súgnak össze a háta mögött az emberek.

Egyre nőiesebb külsővel, szőkébb frizurával vágott neki az újévnek a másfél éve magát részben nővé operáltató előadóművész.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Öt hosszú hétvége lesz idénhttp://www.life.hu/legykepben/20140102-2014-ben-ot-hosszu-hetvege-lesz.htmlSzilveszterkor halt meg a Kaliforniába jöttem sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20140102-james-avery-szinesz-a-kaliforniaba-jottem-sztarja-szivproblemak-miatt-elhunyt-szilveszter-este.htmlSzilveszterkor halt meg a Kaliforniába jöttem sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20140102-james-avery-szinesz-a-kaliforniaba-jottem-sztarja-szivproblemak-miatt-elhunyt-szilveszter-este.htmlMüller Attila és kedvese útjai szétváltakhttp://www.life.hu/legykepben/20131231-muller-attila-nem-kedvesevel-larion-zoeval-szilveszterezett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.