Terry Black tönkretette a lánya karrierjét?

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Terry Black kislány ének karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schoberték Larája után újabb celebgyerek, Terry Black Fannykája szeretne bejutni a TV2 gyermek-tehetséggondozójába, a tavasszal képernyőre kerülő Az ének iskolája című produkcióba. Édesapja miatt nem fog sikerülni neki?

Terry Black kislánya is készül Az ének iskolájába, a transzvesztita előadóművész azonban aggódik. Karácsonyi kirohanásával, amikor is nyilvánosságra hozta a szerinte közerkölcsök ellen vétő politikusok nevét, lehet, hogy veszélybe sodorta Fannyka karrierjét a TV2-nél. A csatorna ugyanis karácsonykor tulajdonost váltott, írta az Origo az Indexre hivatkozva, és felmerül, hogy az új tulajdonos nem ért egyet a nevek kiszivárogtatásával.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub
Müller Attila és kedvese útjai szétváltakhttp://www.life.hu/legykepben/20131231-muller-attila-nem-kedvesevel-larion-zoeval-szilveszterezett.htmlVonatjegyre se telik Krasznai Tündénekhttp://www.life.hu/legykepben/20140102-az-rtl-klub-x-faktoranak-harmadik-helyezettje-krasznai-tunde-anyagi-problemakkal-kuzd.htmlSzilveszterkor halt meg a Kaliforniába jöttem sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20140102-james-avery-szinesz-a-kaliforniaba-jottem-sztarja-szivproblemak-miatt-elhunyt-szilveszter-este.htmlJavult Schumacher állapota, de még életveszélyben vanhttp://www.life.hu/legykepben/20131231-michael-schumacher-hetszeres-forma-1-es-vilagbajnokon-ujabb-mutetet-hajtottak-vegre-kicsit-javult.htmlTóth Gabi kifakadthttp://www.life.hu/legykepben/20131230-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-enekesno-a-facebookon-fakadt-ki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.