Börtönbe megy Barsi Adrienn

Forrás: Facebook/Adrienn Barsi Playmate -
modell magyar börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barsi Adrienn megunta, hogy üldözöttként éljen, és egy újabb kellemetlenséget is szeretne így elkerülni. A rendőrt harapó modellt pszichológus készítette fel a rács mögötti életre – írja a Bors. 

A modell azért kapott huszonöt nap fogházbüntetést, mert korábban megharapott egy rendőrt, a jogerősen rá kiszabott közmunkát pedig csak késve végezte el. A lány büntetését letöltendő fogházra változtatta a bíróság, ő pedig hiába kért halasztást, majd kegyelmet a köztársasági elnöktől, elutasították.

Forrás: Facebook/Adrienn Barsi Playmate

Sosem akartam kibújni a felelősség alól. Korábban a közmunkát azért kezdtem meg késve, mert súlyos sérülésekkel kórházi kezelés alatt álltam. Nem titok az sem, szakemberhez fordultam, hogy lelkileg felkészüljek a rácsok mögötti életre, és az elmúlt napokban is többször jártam nála, hiszen megviselt ez a történet. Hétfőn reggel mindenképpen bemegyek és megkezdem a büntetésem.” - mondja.

Adri azt nem kívánta elárulni, pontosan hol és mikor adja fel magát, így január végén újra szabadon élhet a csinos modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.