Eltűnt Csézy cége tartozása

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu -
NAV Csézy énekesnő adó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csézy 2011-ben alapította cégét, a Csézy-Produkció Kft.-t. Az énekesnő vállalkozása horribilis bérleti díjjal rendelkező, hatalmas belvárosi üzletet is bérel a fővárosban, a cég pedig 2013-ban hatszor szerepelt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) végrehajtási eljárás alatt álló adózók listáján – írta a Blikk. A kommentelők ennek ellenére nem aggódnak az énekesnő vállalkozásáért, úgy gondolják, hogy milliomos párja megmenti és kifizeti adósságát.

Csézy cége már nem szerepel az adósok között. Tényleg milliomos párjának, Szabó Lászlónak köszönheti, hogy lekerült a feketelistáról? Az énekesnő és László ugyanis nemcsak a magánéletben, hanem az üzletben is társak. Csézy üzlete, amit tavaly nyitott meg saját vállalkozásán lévő működési engedéllyel, üresen pang a belvárosban. Annak ellenére nem tolonganak a vevők, hogy a csodaszép, de több százezer forintos ruhák mellett az üzlet egyik felében az énekesnő párja termékeit árulják.

Forrás: Life.hu

A hatóanyagkutatónak adótartozás miatt egymás után szűntek meg a vállalkozásai, nevén nincsen működő cég, az egyetlen, aminek még tulajdonosa, felszámolás alatt áll. Viszont a nevéhez köthető termékek forgalmazása továbbra is szárnyal, ugyanis a gyártás joga egyik cégből mindig egy másikba kerül át. Étrendkiegészítő termékeire egy hatalmas MLM értékesítési rendszert épített fel. Lehet, hogy mégis ő nyúlt a zsebébe, hogy mentse menyasszonya vállalkozását?

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.