Korda György Balázs Klári csillag ajándék születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyedül ragyog Korda Gyuri csillaga, imádott felesége Klárika egyelőre nem tűnik fel az égi planétán - tudta meg a Life.hu.

Korda Gyuri 75. születésnapjára egy róla elnevezett égi csillagot kapott Schmuck Andortól egy szűk baráti körben tartott ünnepségen.

Capricornus RA 20h 34m43,60s D-12° 22'11,53" Forrás: Facebook/Schmuck Andor
L.L. Junior két legyet üt egy csapásra http://www.life.hu/legykepben/20140103-ll-junior-az-edes-eletben-meg-akarja-szerettetni-magat-a-nezokkel.htmlBörtönbe megy Barsi Adriennhttp://www.life.hu/legykepben/20140106-bortonbe-megy-a-magyar-modell.htmlEszenyi: "Tiszteletben tartom a kollégám döntését"http://www.life.hu/legykepben/20140104-eszenyi-eniko-tiszteletban-tartja-balazs-peter-donteset-hogy-nem-palyazik-a-vigszinhaz-igazgatoi.htmlHogyan lett Helyey László Mátyás király?http://www.life.hu/legykepben/20140104-a-kozelmultban-elhunyt-helyey-laszlora-emlekezunk.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.