Éjjel is lehet nézni a ValóVilág6-ot

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
RTL 2 Való Világ valóságshow villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tervek szerint bárki benézhet a Való Világ 6. évadjának otthont adó villába, 22.30 és reggel 7 között a valovilag.hu oldalon. 

Herman Péter, az RTL II-n induló Való Világ kreatív producere az Origónak elmondta, hogy a kategóriák az előző szériához képest nem nagyon változnak, de a beköltözők létszámát még titkolják.

Lilu és Istenes Bence vezetik a műsort Fotó: Rostás Bianka/Life.hu


„Ahogy azt pár hete bejelentettük, vasárnap elindulunk. Szerintem jó ötlet már január derekán rajtolni, pláne így, hogy jóformán mindennel kész vagyunk. Megvolt a többfordulós casting, tudjuk, kik kerülhetnek be a játékba, péntekre pedig, amikor a sajtó is ellátogat a helyszínre, teljesen kész lesz a villa, minden berendezés a helyére kerül" – nyilatkozta a televíziós szakember.

Ahogy a Life.hu is megírta, újdonság lesz, hogy egészen megváltozik a szavazási rendszer, hiszen mobilapplikáción keresztül, ingyenesen lehet majd szavazni a ValóVilágban: mindenkinek egy voksa lesz, de menet közben változtathat rajta, leadhatja épp az előző szereplő riválisára is. A VV6 élő streamet a nézők a valovilag.hu oldalon láthatják 22.30 és reggel 7 között.

Év elején kezdődik a ValóVilág 6http://www.life.hu/szorakozz/20131120-januar-26-an-startol-a-valo-vilag-6-szeriaja.htmlEgy kutya is jelentkezett a ValóVilágbahttp://www.life.hu/szorakozz/20130930-a-valo-vilag-6-szeriajanak-valogatojara-egy-kutya-is-jelentkezett.htmlKezdődik a ValóVilág 6!http://www.life.hu/legykepben/20130911-valo-vilag-6-indul-az-rtl-klubon.htmlMegszabadulna ruhájától a ValóVilág szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130208-vv-vera-kertesz-vera-megszabadulna-ruhajatol-elarverezi-egy-beteg-kiskutyanak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.