Dundika már csak vagyonokért vetkőzne

Playboy felkérés vagyon Dundika Majoros Péter playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vetkőzéssel már mindent elért, így nagyon nehezen szánná rá magát, hogy újból aktmodellként álljon a kamerák elé Dundika - írja a Bors.

A szülés után is kifogástalan alakja van Majka kedvesének, ám az egykori playmate, Dundika, úgy érzi, már mindent elért szexi képeivel. A világ összes Playboyában szerepelt, és egy lakás árát kereste meg vele.

Forrás: Mayo Chix

"Bár Liptai Claudia kapta az egyszeri legnagyobb gázsit, én a több megjelenés miatt - a világ összes Playboyában szerepeltem - egy lakást tudtam venni a keresetemből. Mikor kint vendégeskedhettem a nyuszis birodalom atyjánál, Hugh Hefnernél, az amerikai magazinjában hat oldalt kaptam. Mindent elértem, amit csak lehetett, és már nem vágyom hasonlóra" - szögezte le Dundika, akiről múltkor megírtuk, hogy a gyermeke nevét varratta magára.

Szörnyű titkot árult el Dundikahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131105-dundikat-majoros-hajnalkat-vetre-es-molesztalta-volna-az-edesapja.htmlMajka és Dundika 2013 sztárpárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20131031-majka-zenesz-es-parja-dundika-megnyertek-a-mr-es-mrs.htmlDundika magára varratta kisfia nevéthttp://www.life.hu/legykepben/20131004-dundika-tetovaltatott-majka-is-magara-varratta-kisfiat.htmlDundika nem jutott el a csúcsighttp://www.life.hu/legykepben/20130917-dundika-es-majka-nem-jutottak-fel-az-etnara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.