Sziámi ikerként összenőtt bálnákat találtak Mexikóban

Forrás: MTI -
bálna vetélés Csendes-óceán Mexikó sziámi iker élőlény halászat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halott bálna-sziámiikrek sodródtak partra a Csendes-óceánból Mexikó alsó-kaliforniai részén. Szakemberek azt mondták, sosem láttak még ilyen élőlényt errefelé.

A bálnapár tetemét halászok találták meg egy lagúnában, az alsó-kaliforniai félszigeten, amely közvetlenül a Csendes-óceánba nyúlik. A bálnaborjak feje és farokuszonya kifejlődött, de a középrészüknél összenőttek. Az ikerpár négy méter hosszú volt, és körülbelül ötszáz kilót nyomhattak. Már vizsgálják a maradványokat. Valószínűleg egy vetélés után jöttek világra, de nem éltek sokáig – írja a hvg.hu.

Forrás: MTI

Majdnem lezuhant Károly herceghttp://www.life.hu/legykepben/20140109-karoly-herceg-es-camilla-hercegno-helikoptere-majdnem-lezuhant.htmlKamu, hogy leállt a Golf-áramlathttp://www.life.hu/legykepben/20140109-nem-igaz-hogy-leallt-a-golf-aramlat-es-az-sem-hogy-ez-a-tel-lesz-az-elmult-100-ev-leghidegebbike.htmlAdrien Brody anyját alakítja a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20140108-adrien-brody-anyjat-alakitja-a-magyar-szineszno-onodi-eszter.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.