Öngyilkos lett egy 17 éves diáklány

Forrás: AFP/Belga -
zuhanás Hetedik rendőrség öngyilkosság Zalaegerszeg emelet nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hetedik emeletről ugrott ki a tini, akinek életéért a kiérkező mentősök hiába küzdöttek.

A 17 éves kamasz vasárnap este 7 óra körül ugrott ki egy zalaegerszegi lakás ablakából. A zuhanást ugyan túlélte, de a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét és a helyszínen belehalt a sérüléseibe – írj a zaol.hu.

Forrás: AFP/Belga

A rendőrség egyelőre nem adott ki közleményt az ügyben, a tragédia körülményeit vizsgálják. Meg nem erősített információk szerint a lány barátjánál tartózkodott, így elképzelhető, hogy egy szerelmi civakodás miatt vetett véget az életének a fiatal lány.

Mint ahogy a Life.hu is megírta, ebben az évben nem ez az első hasonló tragikus eset. A fehérvári Árpád Szakképző Iskola belső aulájában az elmúlt héten egy diák délelőtt kiugrott a 3. emeletről. Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a megyei kórházba, állapota még mindig válságos.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.