jogos önvédelem érzékenység ValóVilág6 RTL II VV Aurelio sírás rendőrségi fogda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legkevésbé sem makulátlan VV Aurelio múltja. A minap elárulta magáról, hogy húszezer forintban fogadott barátaival, webkamera előtt teszi magáévá barátnőjét, a legújabb infók szerint pedig korábban meggyűlt a baja a törvénnyel, sőt egyik ügye miatt rendőrségi fogdában is ült már.

Arra, hogy mi is történt, Aurelio így emlékszik vissza:

"Egyik este elmentem az akkori barátnőm munkahelyére, mert éreztem, hogy valami nincs rendben köztünk. Igazam is volt, mert az egyik kollégája le sem szállt róla, én meg ezt nem hagytam szó nélkül. Szó szót követett, majd pillanatok alatt előkerült egy vipera a srác zsebéből, én meg nem hagytam magam, kicsavartam a kezéből, és fölé kerekedtem" - magyarázta a Blikknek a farokpörgető villalakó, aki a fogdában végezte az eset után, ugyanis garázdaság gyanúja miatt bevitték a rendőrök.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Lehet, hogy nem nézik ki belőlem, de iszonyatosan érzékeny gyerek vagyok. Ha ilyen helyzetbe kerülök, simán elsírom magam. Ráadásul a telefonomat elvették, beszélni sem tudtam senkivel, a rendőrség pedig hiába hívta fel édesapámat, ő egy szót sem beszél magyarul, úgyhogy fogalma sem volt, mi történt velem. Ököllel ütöttem az ajtót, kétségbe voltam esve, azt hiszem, akkor jöttem rá, hogy soha nem szeretnék börtönbe kerülni. Rá­adásul valami olyan miatt, amiben nem éreztem magam bűnösnek" - tette hozzá a ValóVilág játékosa, akit jogos önvédelem miatt felmentett a bíróság.

Aurelio a napilapnak arról beszélt, hogy a rendőrségi fogdában döbbent rá, valójában nehezen viseli a bezártságot. Ennek fényében érthetetlen, miért volt akkora vágya, hogy bekerüljön a villába...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.