Bővült a csinos műsorvezető családja

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
hörcsög család Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada maga is imádja az állatokat, ezért ikerfiai kérésére két újabb kis kedvencet költöztetett otthonukba.

Az otthoni állatkert ezúttal két hörcsöggel bővült, akiket a már meglévő kutya és két cica meglehetősen nagy érdeklődéssel fogadott.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A műsorvezető kisfiai először gekkót szerettek volna, de anyukájuk abba nem egyezett bele, így esett a választás a két kis rágcsálóra.

Megpuszilta a vadászt a fókahttp://www.life.hu/legykepben/20140117-kacsavadaszok-csonakjaba-ugrott-egy-foka-cuki-video.htmlBencsik Tamara büszke testének díszeirehttp://www.life.hu/legykepben/20140114-bencsik-tamara-buszke-testenek-diszeire-a-tetovalasaira.htmlSegédeszközt kapott a béna kismalachttp://www.life.hu/legykepben/20140117-chris-p-bacon-nevu-kismalacon-egy-kiskocsival-segitett-gazdija.htmlPintácsi Viki kisfiát gyógyulttá nyilvánítottákhttp://www.life.hu/legykepben/20140116-pintacsi-viki-leukamias-kisfiat-gyogyultta-nyilvanitottak.htmlZaklatója után nyomoztatott a zenész (szombat)http://www.life.hu/legykepben/20140115-zaklatoja-utan-nyomoztatott-a-zenesz-maganynyomozoval-a-tv2-magannyomozok-cimu-szakertoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.