Felakasztotta magát a börtönben a nagykanizsai gyilkos

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
öngyilkos Zala Megyei Rendőr-főkapitányság nemi erőszak nagykanizsai gyilkos Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkos lett a börtönben az a férfi, aki tavaly januárban a gyanú szerint brutális körülmények között meggyilkolt egy nőt Nagykanizsán, elfogása után pedig bevallott egy 2005-ös emberölést is - értesült az MTI. 

Az információt megerősítve pénteken a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának sajtóirodája név említése nélkül azt közölte az MTI megkeresésére, hogy hétfőn a szombathelyi börtönben öngyilkossági kísérletet követett el egy fogvatartott. Az önakasztás után kórházba szállították, és ott szerdán meghalt.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke az MTI kérdésére közölte: a 41 éves H. Ferenc öngyilkossága miatt meg kell szüntetni a két, emberölés miatt folyó eljárást, amelyekben éppen a napokban javasoltak volna vádat emelni.

Tavaly januárban Nagykanizsán egy helyi lakos arról értesítette a rendőrséget és a mentőket, hogy a Teleki utca egyik elhagyott házából hörgés hallatszik ki. Mire a mentők a helyszínre érkeztek, az asszony - akinél semmiféle iratot nem találtak - meghalt, a nőt szexuális indítékból súlyosan bántalmazták. Az ügyben előbb egy Balatonkeresztúron elfogott férfit gyanúsítottak, ám nyáron a nyomozók látókörébe került H. Ferenc, aki akkor már súlyos testi sértés és nemi erőszak kísérlete miatt előzetes letartóztatásban volt. Bevallotta a januári emberölést, és a többszöri kihallgatása során maga közölte, hogy 2005-ben is elkövetett egy gyilkosságot.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Segédeszközt kapott a béna kismalachttp://www.life.hu/legykepben/20140117-chris-p-bacon-nevu-kismalacon-egy-kiskocsival-segitett-gazdija.htmlFreestyle trükkök kerekesszékbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20140116-freestyle-trukkoket-mutat-be-egy-ferfi-kerekesszekbol.htmlMegpuszilta a vadászt a fókahttp://www.life.hu/legykepben/20140117-kacsavadaszok-csonakjaba-ugrott-egy-foka-cuki-video.htmlFogdára került VV Aureliohttp://www.life.hu/legykepben/20140115-az-rtl-ii-valovilaganak-vv-aurelioja-rendorsegi-fogdara-kerult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.