Katalin hercegnő hercegné Vilmos herceg önvédelem brand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A világ arra kényszeríti őket, hogy hivatalosan szűrjék, mit adnak el a nevükben vagy a nevükkel, a képmásukkal.

Nem kellett nagy jogi csűrcsavar ahhoz, hogy a brit hercegi pár, Katalin és Vilmos hivatalosan is megvédhesse végre jó hírét. Elég volt ehhez egy-két olya céget alapítaniuk, amelynek egyik feladata, hogy a személyes márkanevüket, a brandjüket a továbbiakban megvédjék a visszaélésektől - adta hírül a Daily Mail.

Forrás: AFP/Carl Court

Bár a hercegi pár a hagyományok értelmében nem folytat kereskedelmi tevékenységet és a cégnek (cégeknek) nem a pénzkeresés a célja, arra tökéletesen alkalmasak, hogy „befolyásolják" a kereskedelmet, vagy legalábbis annak azt a részét, amelyek az ő nevükkel, fotójukkal ellátott termékekre specializálódtak. Ez a lépés arra szolgál, hogy kiszűrjék a gagyikat, a hercegi pár számára kellemetlen perceket okozó, vagy rossz hírüket keltő árukat, így ettől kezdve csakis a cégek által hivatalosan jóváhagyott „hercegi" termékeket lehet piacra dobni.

Katalin hercegnő a leglustább uralkodóhttp://www.life.hu/szorakozz/20140115-katalin-hercegnot-valasztotta-meg-a-dan-ekstra-bladet-bulvarlap-az-egyik-leglustabb-europai.htmlÍgy lett igazi stílushercegnő Katalinbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20140106-katalin-cambridge-hercegnoje-32-eves-igy-valtozott-a-stilusa-az-evek-alatt.htmlKatalin és Vilmos szexvideóját akarja a világhttp://www.life.hu/szorakozz/20140102-katalin-hercegnovel-es-vilmos-herceggel-forgatna-pornofilmet-a-vilag-egyik-vezeto.htmlMásodik gyermekét várja Katalin?http://www.life.hu/anyaskodj/20131230-katalin-cambridge-hercegnoje-masodik-gyermekevel-varandos-a-pletykak-szerint.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.