lánygyermek utód fiúgyermek Gwen Stefani várndósság Gavin Rossdale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába szeretné, nem adhatja át a koronát!

A Daily Mail információ szerint pénteken derült ki, hogy a 44 éves gyönyörű énekesnő ismét fiút hord a szíve alatt. Gwen azonban ezúttal kislány születésében reménykedett, így nem csoda, hogy az Instagramján kis iróniával kommentálta a hírt: „Én kész lennék már átadni a koronát, de úgy látszik, én maradok továbbra is a ház királynője”. Mindezt egy csodás koronás fotóval meg is erősítette.

Forrás: AFP

A házaspárnak, Gavin Rossdalenek és Gwen Stefaninak két közös fiúgyermekük van: Kingson James McGregor és Zuma Nesta Rock, akik 7 és 5 évesek. 2004-ben derült ki, hogy a férjnek, Gavin Rossdalenek már van egy lánygyermeke, talán ezért is szeretne Gwen egy közös kislányt a párjával.

Harmadik gyermekével várandós Gwen Stefanihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130904-gwen-stefani-enekesno-es-ferje-gavin-rossdale-harmadik-gyermekuket-varjak.htmlÖltözz úgy, mint egy sztár: Gwen Stefanihttp://www.life.hu/legytrendi/20130227-oltozz-mint-egy-sztar-gwen-stefani-sportosan-noies-osszeallitasa-hetkoznapokra.htmlVége Gwen Stefani házasságának? Félrelépett a férje a dadával?http://www.life.hu/legykepben/20121128-gwen-stefani-amerikai-enekesno-ferje-felrelepett.htmlGwen Stefani is öregszik!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110408-gwen-stefani-is-oregszik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.