Eltűnik a Jóban Rosszbanból Ullmann Mónika

Forrás: Red lemon Media -
agydaganat Jóban Rosszban TV2 sorozat Gesztesi Károly Liptai Claudia Ullmann Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elbúcsúzott a TV2 Jóban Rosszbanjának stábjától Ullmann Mónika. A súlyosan beteg asszonyt alakító színésznőt kiírják a sorozatból. 

Ahogy azt a nézők régóta sejtik, Liptai Claudia visszatérésével Ullmann Mónikának távoznia kell a sorozatból.

Forrás: Red lemon Media

Persze nem azért, mert valamiféle konfliktus lenne köztük, hanem a forgatókönyv kívánja meg ezt a változtatást. A sztoriról csak annyit, hogy Ullmann Mónika agydaganatban meghal, így nincs esély a későbbi visszatérésére, mint a két évig kómában fekvő Liptai vagy az elrabolt Kondákor Zsófi esetében.

A színésznő a TV2 Aktívjában elárulta, szoros emberi kapcsolatai alakultak ki a kétéves munka során, ám ezek a jövőben is megmaradnak. Gesztesi Károly is meghatódott a búcsútól, bevallotta, a színésznő azon kevés nők egyike, akikre hallgat. A történet szerint a súlyos beteg Andrea egyik kívánsága, hogy cápákkal úszhasson. Az utolsó pillanatig úgy volt, hogy Ullmann Mónika maga merül a veszélyes állatok közé, ám végül kaszkadőr csinálta meg a jelenetet…

Megérkezett a szívtipró a Jóban Rosszban sorozatbahttp://www.life.hu/legykepben/20131004-szivtipro-erkezett-a-tv2-joban-rosszban-sorozataba-danyi-krisztian-szinesz.htmlSzáguldozott a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130410-baronits-gabor-fabian-anita-a-joban-rosszban-szineszei-a-lotus.htmlAlig lehet ráismerni a Jóban Rosszban egykori sztárjárahttp://www.life.hu/legykepben/20130404-a-joban-rosszban-egykori-sztarja-meszaros-kitty-filmproucer-lett-trokan.htmlVállalhatatlanra itta magát a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130204-braghini-rozina-a-sorozat-bodolai-orsija-sokat-ivott-es-berugott.htmlAnyósával ünnepelt a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130104-madar-veronika-a-joban-rosszban-sztarja-az-elso-karacsonyt-unnepelte.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.