Női fehérneműben pózoltak a VV fiúi

Forrás: RTL II. -
VV Józsi VV Zsolt ValóVilág6 VV Simon RTL II VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét szellemes feladatot kaptak a ValóVilág játékosai. Mi már alig várjuk, hogy a szerkesztők ne csupán a nemi szerveiket, de az agyukat (?) is megdolgoztató feladatokat adjanak nekik. Nos, ahogy elnézzük őket, akkor újra lesz okuk arra, hogy szégyenükben a föld alá süllyedjenek.

Zsolttal például szinonimákat kerestetnénk, és elmagyaráztatnánk vele, hogy mi a különbség az imponál és improvizál szó jelentése között. Charlotte-ot szépkiejtési versenyre neveznénk be, Aureliót a világos, szabatos fogalmazás bemutatására kérnénk meg. VV Józsi felcsaphatna a villa filozófusának, aki a paradoxonokról értekezhetne, ebbe ugyanis már belekezdett, amikor Charlotte-nak a jakuzziban azt magyarázta, úgy buta ő, hogy nem buta.

Mindezek hiányában azonban most újra az alfelüket mutatjuk meg. Nem tudjuk eldönteni, hogy melyikük a legcikibb.

VV Teo lepasszolja a csúszómászókat http://www.life.hu/legykepben/20140121-vv-teo-rutinosan-megszabadul-a-csuszomaszoktol.htmlA testéből élt VV Charlottehttp://www.life.hu/legykepben/20140121-charlotte-a-valo-vilag-6-ferfifaloja-prostitualtkent-dolgozott.htmlExtrém autók között pucsított VV Iza http://www.life.hu/legykepben/20140119-extrem-autok-kozott-pucsitott-vv-iza.htmlVV Laci Dr. Csernusnak már kitárulkozotthttp://www.life.hu/legykepben/20140116-vv-laci-dr-csernusnak-mar-kitarulkozott-szombathelyen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.