15 kilót fogyott a válása után VV Laci

Fotó: Nánási Pál (rtlklub.sajtoklub.tv) -
fogyás ValóVilág6 VV Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A negyvenes Laci fiatalos külsővel, tökéletes, kigyúrt testtel költözött be a villába. A magára igényes férfiről nehéz elhinni, hogy egykor 15 kilóval többet nyomott. 

15 kilót fogyott zűrös válása után VV Laci, aki több RTL-es produkcióban is szerepel.

„Laci a második válása után fordult igazán a sport felé, mely testi és lelki felüdülést is adott neki. Volt rajta fölösleg bőven és volt min túltennie magát. Először egy sportegyesülethez csatlakozott. Ott ismerkedett meg a küzdősportokkal, a TRX-szel és különféle erősítő gyakorlatokat végzett. Az első perctől kezdve nagyon élvezte a mozgást. Mindezek mellett odafigyelt az étkezésére, sokkal kevesebb szénhidrátot vitt be. Például sült csirkét evett friss zöldségekkel, kevesebbet vacsorázott, mértékkel evett. A fogyásának volt még egy fontos része: Laci rendszeresen futott, futópadon. Először csak rövidebb távot futott, aztán egyre növelte, a végén már tizenkilométereket képes volt lefutni.

Fotó: Nánási Pál (rtlklub.sajtoklub.tv)

Mindezek mellett volt még egy komoly húzóereje a sportnak. A közösség. Nagyon jó társaság alakult ki a csoportos edzések során, szívesen járt le hozzájuk, sose késett, és ha kihagyott egy edzést valamiért, nagyon rosszul érezte magát. Hónapokig kitartóan vitte ezt az életformát, egészen addig, amíg fizikálisan is elért egy nagyon jó szintet, remek állóképességgel. Nem utolsósorban pedig le is fogyott, ami bizonyára a lelkének is jót tett" - tudtuk meg az édesapjától.

"Mióta így lefogyott, nem hanyagolja a sportot, szinten tartja magát, és ahogy látom, a Villában is odafigyel a testére."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.