Belesétált egy képbe - Megölték

Forrás: Youtube -
agyhalott gyilkosság Santa Ana mentők szervdonor The Crosby Kim Pham brutalitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három nő és két férfi szombaton agyonvert egy 23 éves lányt egy Santa Ana-i bár, a The Crosby előtt. Az áldozat, Kim Pham a tanúk szerint véletlenül belegyalogolt egy készülő fényképbe. A fényképezkedők erre rátámadtak.

Pham hamar a földre került, de támadói még itt is ütötték, rúgták. Majd magára hagyták eszméletlenre vert áldozatukat, akit a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba - írja a Daily Mail.

A kiérkező mentősök megállapították, hogy a lány akkorra már agyhalott volt, még három napig gépekkel életben tartották, mert mint kiderült, önkéntes szervdonor volt. Ezt a szülei is csak a kórházban tudták meg. Keddre minden szervének találtak beteget, így végül lekapcsolták a gépekről.

“Bárkinek szívesen segített és sosem várt viszonzást. Ilyen ember volt” – nyilatkozta a féltestvére, Lisa.

A helyszínen videó is készült, amelynek alapján két nőt és két férfit keresnek. A gyanúsítottak mind 20-25 évesek. A rendőrség 5000 dolláros nyomravezetői díjat ajánlott azoknak, akik segítenek a kézre kerítésükben.

Forrás: Youtube

Megölték a venezuelai szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20140107-megoltek-a-venezuelai-szepsegkiralynot-monica-spears-mootzot.htmlDurva! Megölték Mark Darcythttp://www.life.hu/szorakozz/20130930-helen-fielding-irono-megolte-bridget-jones-szerelmet-marc-darcyt-uj.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.