Hódi Pamela Duna TV2 hideg Schirilla György fecske Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt már korábban a Life.hu megírta, elképesztő felkészülés és médiahájp előzte meg Berki Krisztián jeges Duna-átúszását. Schirilla György személyesen segítette a hírességet, aki miután megmártózott, kibattyogott a vízből.

A búvárok a helyükön voltak, Schirilla György elmondta utolsó tanácsait, Berki Krisztián pedig fecskére vetkőzött. A dráma akkor következett, amikor a Brad Pitt-arcműtétre váró sztár megigazította a csomagot, majd tangapapucsban nekiment a Dunának.

A folyó sajnos olyan hideg volt, hogy Berkinek mindössze a fecskéjét sikerült vízbe mártania, 25 másodperccel később ugyanis ismét a parton volt. Elmondása szerint egyfajta légszomj kerítette hatalmába, de újra megpróbálta. Ez mondjuk az eredményen nem változtatott.

Berki Krisztiánnal legutóbb a Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra beszlgetett. Az interjút itt olvashatod el.

Pataki Zitának végre teljesült a legnagyobb álmahttp://www.life.hu/legykepben/20140124-pataki-zitanak-teljesult-az-alma-kutyaja-lett.htmlRúzs miatt parkolt rokkantkártyával az RTL sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20140125-liptai-cludia-utan-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-koszta-alexa-is-rokkantkartyaval-parkolt.htmlIlyen most a hóhelyzet az országban: Fotókkalhttp://www.life.hu/legykepben/20140125-ilyen-most-a-hohelyzet-magyarorszagon-sehol-sincs-fennakadas.htmlTanítsd meg a kutyádat zongorázni!http://www.life.hu/legykepben/20140124-igy-zongorazik-egy-kutya-video.htmlVV Lacit kiszúrta magának dr. Csernus http://www.life.hu/legykepben/20140116-vv-laci-dr-csernusnak-mar-kitarulkozott-szombathelyen.htmlKölyökoroszlán utazott illegálisan egy vonatonhttp://www.life.hu/legykepben/20140124-allatvedok-mentettek-meg-egy-oroszlankolykot-a-szentpetervarrol-moszkvaba-tarto-vonaton.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.