Rúzs miatt parkolt rokkantkártyával az RTL sztárja

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest -
szabálysértés rokkantkártya Éjjel nappal Budapest rúzs törvény Liptai Claudia parkolás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen egy nő számára különösen értékes a rúzsa, annyira azonban nem lehet fontos, hogy emiatt szembeszegüljünk a törvénnyel. Az RTL Klub sztárja azonban még bíróság elé is áll egy jó sminkért.

Rúzst szeretett volna vásárolni, ezért parkolt nagymamája rokkantkártyájával az Éjjel-nappal Budapest szereplője - írja a Blikk. Koszta Alexa január elején használta jogtalanul a kártyát, amikor is az egyik fővárosi bevásárlóközpont előtt parkolt kocsijával.

Liptai Claudia után újabb sztár élt vissza rokkantigazolvánnyal. Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest

Az okirat-hamisítás és jogtalan használat egyébként letöltendő szabadságvesztéssel is büntethető, Alexa azonban most még megúszta az ügyet próbára bocsátással.

VV Lacit kiszúrta magának dr. Csernus http://www.life.hu/legykepben/20140116-vv-laci-dr-csernusnak-mar-kitarulkozott-szombathelyen.htmlKölyökoroszlán utazott illegálisan egy vonatonhttp://www.life.hu/legykepben/20140124-allatvedok-mentettek-meg-egy-oroszlankolykot-a-szentpetervarrol-moszkvaba-tarto-vonaton.htmlFekete Laci A Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/legykepben/20140124-fekete-laszlo-eroember-a-nagy-duettben-fog-enekelni-notar-maryvel.htmlTanítsd meg a kutyádat zongorázni!http://www.life.hu/legykepben/20140124-igy-zongorazik-egy-kutya-video.htmlVV Laci fizetett színész?http://www.life.hu/legykepben/20140124-vv-laci-feltunt-egy-masik-csatornan-is.htmlBelesétált egy képbe - Megöltékhttp://www.life.hu/legykepben/20140124-egy-santa-ana-i-bar-a-the-crosby-elott-megoltek-egy-lanyt-kim-phamot-a-tanuk-szerint-veletlenul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.