környezetvédelem Károly herceg nevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly hercegnek a napokban egy igazán érdekes élményben lehetett része.

A wales-i herceg a Természetvédelmi Világalap angol elnökeként békamaszkot viselő gyerekekkel pózol a Highgrove House-ban, Tetbury-ben. A gyerekek sok mindenben részt vesznek - segédkeznek számos workshopban és lelkesen óvják a környezetüket. Jó lenne, ha minden fiatalt ilyen nemes célokra nevelnének itthon is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Babázik az egykori elnökhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120705-babazik-az-egykori-elnok-george-w-bush.htmlNémetországban ropják a brazilokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120704-nemetorszagban-ropjak-a-brazilok.htmlA függetlenség napját ünnepli Amerikahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120703-a-fuggetlenseg-napjat-unnepli-amerika.htmlIgazi élmény Franciaországban hajókáznihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120702-igazi-elmeny-franciaorszagban-hajokazni.htmlRekordokat állított fel és ismét győzött Spanyolországhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120702-rekordokat-allitott-fel-es-ismet-gyozott-spanyolorszag-az-ebn.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.