Amputálták Gábor Zsazsa jobb lábának nagy részét

műtét amputáció életmentő műtét Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar származású színésznőt még január másodikán szállították a Kaliforniai Egyetem Ronald Reagan kórházába, mivel elüszkösödött egy seb a jobb lábszárán.

A 93 éves színésznő jobb lábszárának háromnegyed részét kellett amputálnia az orvosoknak, mivel egy elfertőződött seb következtében a lába üszkösödni kezdett. Az idősödő díva sebét kiterjedt véralvadék okozta, azonban az orvosok szerint az életmentő műtét jól sikerült, és szövődmények sem adódtak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Az idős díva júliusi csípőműtéte óta számos alkalommal szorult kórházi kezelésre, és egyszer már az utolsó kenetet is felvette, de aztán mégis javult az állapota - írta az MTI.

Hihetetlen! Kifejlett fogakkal született egy kisfiú - fotó!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110115-kifejlett-fogakkal-szuletett-egy-kisfiu.htmlTolvai Reni szépen kikerekedett - Miért hízik?http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110115-tolvai-reni-hizik.htmlVV4: Kiderült, miért fordult be Szandika!http://www.life.hu/szeress/szex/20110115-szandika-befordult-a-szexhianytol.htmlA sertésinfluenza néhány nap alatt végzett a kis Maisie-velhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110114-a-sertesinfluenza-nehany-nap-alatt-vegzett-a-kis-maisievel.htmlFérfidajkát kapott a meleg sztárpár gyermeke!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110114-ferfi-bebiszitter.htmlFérfidajkát kapott a meleg sztárpár gyermeke!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110114-ferfi-bebiszitter.html65 éves lett Nagy Feróhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110114-65-eves-lett-nagy-fero.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.