Kapócs Zsóka párkapcsolat Habony Árpád szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő végre szerelmes - kedvese pedig Habony Árpád, a miniszterelnök legbizalmasabb személyes tanácsadója.

Zsóka tíz éve szépségkirálynőként lett ismert, de az elmúlt években színésznővé képezte magát. Gyakran bonyolódott románcba ismert emberekkel, de az utóbbi hónapokban nem élt párkapcsolatban.

 Fotó Hajdú D. András [origo],Intercom
Fotó Hajdú D. András [origo],Intercom

A politikus egy barátja nemrég a következőket mesélte a Blikknek: "Ritka, hogy két ismert ember ennyire egymásra találjon. Rogán Antalnak, a Belváros polgármesterének január végi születésnapi partiján találkoztak először, ahol Zsóka is a vendégek között volt. Első látásra szimpatikusak voltak egymásnak, szóba elegyedtek, beszélgettek, nevetgéltek. Legközelebb azon a szülinapi partin láttam őket együtt, amelyet már Árpi rendezett a legnagyobb titokban Zsókának. A színésznő összes barátját odahívta. Olyanok voltak, mint két szerelmes tinédzser. Végig ölelkeztek, puszilgatták egymást. Árpi egy hatalmas meglepetéstortával készült, és meghívta Zsóka egyik kedvenc énekesét, Balázs Fecót is. Szemmel láthatólag nagyon boldogok együtt, és komolyan is gondolják ezt a kapcsolatot. Úgy tudom, hogy mindennap találkoznak valahol, Árpi gyakran lepi meg Zsókát virággal, vagy megy el titokban az előadásaira."

Zsóka sem tagadta új kapcsolatát: "Köszönöm a kérdéseteket, igen, együtt vagyunk, és boldogok vagyunk. A magánéletemet továbbra sem szeretném a nyilvánosság előtt élni" - mondta a szőkeség.

Habony Árpád a Fidesz egyik alapembere, a legmagasabb politikai körökben mozog, 2005 óta Orbán Viktor legbizalmasabb személyes tanácsadója. A kormányfő az ő véleményét kéri ki a legfontosabb stratégiai kérdésekben. Kommunikációs tanácsokkal és ötletekkel látja el a miniszterelnököt. Habony Árpád jelenleg válófélben van a feleségétől, ám már több mint egy éve külön élnek.

VV4: Robbant a bomba Anikó és Éva közt!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110303-vv4-robbant-a-bomba-aniko-es-eva-kozt.htmlVV4: Lakóhelyén nem ismerik, és nem szeretik Szandikát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110303-valo-vilag-4-itt-lakik-szandika-video.htmlJanicsák Veca levetkőzik?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110303-janicsak-veca-levetkozik.htmlVV4: Alekosz hárpiának nevezte Éváthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110302-vv4-alekosz-harpianak-nevezte-evat.htmlÚjabb sztár kapott meghívót Vilmos herceg lagzijárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110302-elton-johnt-is-meghivtak-vilmos-herceg-eskuvojere.htmlLebukott a hollywoodi sztárpár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110302-lebukott-sean-penn-es-scarlett-johansson.htmlVV4: Gigi terhességi tesztet kért!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110301-vv4-gigi-terhessegi-tesztet-kert.htmlLady Gaga sokkol új videójávalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110301-lady-gaga-uj-klipje-born-this-way.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.