Keanu Reeves szerelem tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keanu Reeves igen peches a szerelemben, de most úgy tűnik, megtalálta álmai asszonyát - méghozzá Budapesten!

Keanu Reeves meglehetősen szerencsétlen a párkapcsolatok terén. 1999 decemberében akkori barátnőjével, Jennifer Syme-mal közös kislányuk, Eva Archer Syme Reeves halva született, 2001-ben pedig szerelme halálos autóbalesetet szenvedett. A Mátrix sztárja a tragédiák óta magába fordulva, zárkózottan él.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A libanoni származású színész jelenleg Budapesten forgatja a 47 Ronin című filmet, amelyben partnere Kou Shibasaki. A csodaszép japán színésznő hazájában óriási népszerűségnek örvend. A Stop.hu értesülései szerint Reevest is elbűvölte a lány szépsége és magas intelligenciája. Állítólag minden forgatási nappal egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és az informátor szerint Keanu kezd "kivirulni": minden reggel kipihenten, vidáman érkezik a forgatásokra, és a depressziónak még a nyomát sem látni rajta. A színész eddig is vonzódott a keleti hölgyekhez: a családi tragédiája óta a leghosszabb kapcsolatot China Chow-val élte meg, aki kínai-japán származású.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.