Megdöbbentő - Gigi már 16 évesen a szexiparban dolgozott

pornó Erotika Kiállítás szex VV Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizennyolc éves kora előtt a szexipar közelébe sem mehetett volna a villa hugicája - ő mégis megtette.

Még a tizenhetedik életévét sem töltötte be Gigi, amikor az Erotika Kiállításon és szexfilmben is szerepelt. Ezért pedig a munkaadói és a szülei is bajba kerülhetnek - tudtuk meg a Blikkből.

http://szexplaza.hu
http://szexplaza.hu


Gigi édesanyja eddig azért aggódott, hogy lánya odaadta magát Jerzynek, nem is egyszer. De arról mélyen hallgat, hogy Gigi mindössze tizenhat éves volt, amikor művaginákat kínált megvételre az Erotika Kiállításon - ahová tizennyolc év alattiak még csak vendégként sem léphetnek be.

A csinos villalakóról már korábban napvilágot látott nem is egy erotikus tartalmú videó, ahol a leszbikus, fojtogatós, szurkálós fétisszex mindenkinél kiverte a biztosítékot. A pornószínésznő, Susan Pearl azonban büszkén mesélt barátnőjéről még a botrány kirobbanásakor. "Amikor Gigi megkért, hogy szerezzek neki go-go táncosi munkát, azonnal beajánlottam néhány helyre, hiszen gyönyörű lány, és igazán jól mozog. Csak jót tudok róla mondani, eddig akárhová küldtem, mindenkitől hálálkodó SMS-eket kaptam. Azért buknak rá annyira a férfiak, mert egyrészről tündéri kislány, másrészről viszont "szexuális állat" - vallotta korábban Susan.

www.darkfetishnet.com
www.darkfetishnet.com


Gigi egyik ismerőse nemrég elárulta a Blikknek, hogy a lány édesanyja, Ildikó valószínűleg tudott Gigi munkájáról. "Együtt dolgoztam Gigivel az Erotika Kiállításon, de arról nem tudtam, hogy nem töltötte be a tizennyolcat. Az anyukája azonban szerintem mindig mindenről tudott, hiszen nagyon jó a viszonyuk, úgyhogy az erotikus munkájáról is tudnia kellett."

Kovi, a pornóipar koronázatlan királya elmondta, mi vonatkozik a kiskorúakra az erotika világában: "Pornófilmben és az Erotika Kiállításon még szülői beleegyezéssel sem vehet részt tizennyolc éven aluli" - vallotta a producer.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.