Elárverezik Michael Jackson parókáját

paróka popénekes Michael Jackson árverezés postaláda Hollywood dzseki rekordbevétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rekord bevételre számítanak Jacko személyes tárgyainak elárverezéséből Los Angelesben. A lassan két éve elhunyt énekes parókájára, utolsó lakhelyének postaládájára, valamint a Thriller című videoklipjében viselt piros dzsekijére is lehet majd licitálni. Az értékes ruhadarab különlegessége, hogy maga az énekes is ellátta aláírásával, így a leendő tulajdonos duplán örülhet majd szerzeményének.

Végre megérkezett! Megszületett Natalie Portman kisfia!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110615-vegre-megerkezett-megszuletett-natalie-portman-kisfia.htmlGallusz Niki nyíltan vállalja leszbikus szerelméthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110615-gallusz-niki-lebukott-leszbikus-szerelmevel-akivel-egyutt-is-elnek.htmlVV Gigi soha többet nem hódol szenvedélyénekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110614-gigi-kulfoldre-keszul-es-fogyokura-helyett-csokival-tomi-magat.htmlElhunyt a Pretty Woman és a Pókember producerehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110614-elhunyt-laura-ziskin-a-micsoda-no-a-harcosok-klubja-es.htmlSínen van VV Éva karrierje! Álommunkát kapott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110613-sinen-van-vv-eva-karrierje-a-reggeli-csak-csajok-musoranak.htmlPopsztárok, celebek, vetkőzés - Viva Comet 2011http://www.life.hu/legykepben/20110611-comet-dijatado-2011-fluor-tomi-sp-toth-gabi-is-nyertek.htmlMegszólalt Arnold Schwarzenegger szeretőjehttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110615-szex-szerelem-parkapcsolat-megszolalt-arnold-schwarzenegger-szeretoje.htmlA kihagyott numera az nem jó - a facér pasi naplójábólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110614-sztankay-adam-a-kihagyott-numera-az-nem-jo-a.htmlHajdu Péter: "Még félúton sem vagyok" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110611-hajdu-peter-meg-feluton-sem-vagyok-szily-nora-interjuja.htmlSebestyén Balázs beszólt Csiszár Jenőnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110609-rakoczi-feri-kipisilne-az-uvegstudiobol-sebestyen-balazs-pedig-onmagaert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.