átalakítás Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten Edinát alakította át - a dombóvári lány tavaszi megújulása fantasztikusan sikerült!

Ha te is szeretnél átváltozni, a jelentkezéshez kattints ide!


"Olyan jó lenne kicsit szépnek lenni! Szeretnék elmosolyodni, amikor tükörbe nézek! Szeretnék csupa pozitív hatást gyakorolni a környezetemre, az emberekre, hogy amikor meglátnak, kellemes érzésük legyen. Szeretnék csinos, vonzó nő lenni! Szeretnék olyan kis tiptop lenni. Talán a külső változás megújíthatná, megszépíthetné, sikeresebbé tehetné az életemet"


Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,haj: Szofrán Zsolt

A dombóvári Edina eredetileg tanítónő, de egy hónap múlva nagy fordulatot vesz az élete: Milánóba költözik egy évre, ahol bébiszitterkedik majd. A szingli lány régóta vágyott egy csinosabb, nőiesebb külsőre, átalakító csapatunk pedig boldogan segített neki, hogy álma valóra váljon. Kezdésképp Szofrán Zsolt mesterfodrász varázsolta újjá a lány rövid haját. "Sosem voltam még vörös, Zsolt pedig rögtön azzal kezdte, hogy most mindenképp kipróbáljuk ezt a hajszínt. Fazont is vágott a rövid hajamnak, amit ma már én is könnyedén elkészítek reggelente. Imádom ezt az új frizurát, és az sem zavar, ha a kisvárosban, ahol élek, az emberek néha nagyon megnézik ezt a feltűnő hajszínt" - vallotta Edina. A lány a trendi sminkkel is nagyon elégedett volt. "Sosem volt még műszempillám, de most végre kipróbálhattam. Rúzst pedig nem használok, de ebbe a színbe azonnal beleszerettem" - mesélte a fiatal lány.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézd meg a többi fotót is Edina átalakulásáról! Kattints a képre!

Edina a hétköznapokban leginkább a nőcis, sportosan-szexis összeállításokat kedveli. Nagyon tetszett neki a Holdampf Linda stylist által kiválasztott púderszínű kreáció. "A koncepció az volt, hogy legyek amolyan 'született feleség'. Ez remekül sikerült, a ruha, amit viseltem, nagyon tetszett" - lelkendezett Edina, aki a fotózás minden pillanatát élvezte. "Először féltem, hogy ügyetlen leszek, és izgultam, de aztán belejöttem, és nagyszerűen éreztem magam a fotózás alatt. Igazán feltöltött ez a remek nap!" - mondta boldogan Edina, akit még az ötéves kisöccse is megdicsért a nagy átalakulás után.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Átalakítunk! Francia színésznő lett Beábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120306-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Elfoglalt anyukából trendi nő lett Edithttp://www.life.hu/legytrendi/20120228-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Vörös démon lett a sportos nyomozólánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120221-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Elbűvölő nő lett a szolid egyetemistábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120214-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Dögös vadmacska lett a visszafogott tanár nénibőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120207-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Szívdöglesztő nő lett a visszafogott Tündehttp://www.life.hu/legytrendi/20120131-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Árad a nőiesség a fiús Renátábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120124-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.