Átalakítunk! Fantasztikusan néz ki a háromgyerekes édesanya!

átalakítás fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a háromgyermekes Szilviát alakította át - az eredmény egy szexi és dögös édesanya lett.

Ha te is szeretnél átváltozni, a jelentkezéshez kattints ide!


"34 éves, háromgyerekes anyuka vagyok. Németnyelv-tanárként dolgozom, de jelenleg gyeden vagyok a kisfiammal. Soha nem készült rólam egyetlen jó fénykép sem, mert nem vagyok túl fotogén. Borzasztóan unom, hogy nem tudom kihozni magamból a legjobbat"


Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,haj: Szofrán Zsolt

A 34 éves kisújszállási édesanya nyolc éve nem vágatott derékig érő hajából. Szilvi teljesen rábízta magát Szofrán Zsolt mesterfodrászra, aki egy teljesen új frizurát álmodott meg az édesanyának. Szilvi hajából több mint 40 centit vágott, a kissé unalmas szőkésbarna haját pedig természetes hatású rézvörösre festette be. "Először nagyon furcsa volt, hiszen nyolc évig hosszú volt a hajam, de nagyon tetszett ez a változás. A környezetem hihetetlenül meglepődött, de a párom és tulajdonképpen mindenki odáig volt az új frizurámért" - lelkendezett Szilvi a Life.hu-nak. Az eredetileg németnyelv-tanárként dolgozó édesanya sosem sminkeli magát, ettől függetlenül nagyon megszerette a profi szépítész által készített natúr, természetes sminket.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre az átalakításon készült többi fotóért!

Az aprócska, 155 centis lány a magas sarkú cipőt is imádta, bár még sosem viselt ennyire magas lábbelit. "Jól éreztem magam benne, azt meg kell hagyni. Egyedül a lila felső volt számomra furcsa, én ugyanis általában nem hordok ilyen színeket, gyakran viselek feketét, fehéret, pirosat. Az átalakításon több mint három szín is volt rajtam, ami elég szokatlan volt számomra, de az eredmény nagyon tetszik. Igyekszem mostantól több színt viselni" - mesélte a lány a Life.hu-nak. Szilvi számára a nap legjobb része a fotózás volt: "Nánási Pál egy igazi profi, aki előtt természetesen tudtam viselkedni. Nem voltam görcsös, teljesen felszabadultam, és istenien éreztem magam a kamerák előtt" - újságolta boldogan a szexi édesanya.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.