fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a 28 éves Anitát alakította át - a fiatal nőből igazi trendkirálynő lett.

"Mostanában nem sok időm jut magamra, sajnos ez látható is. Szeretnék változtatni, főleg a hajviseletemen. Itt a tavasz, ezért nagyon szeretnék én is kivirulni" - írta Anita a jelentkezésekor. Nánási Pál és csapata pedig úgy döntött, hogy egy igazán divatos és üde lányt varázsolnak Anitából.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Szofrán Zsolt

A 28 éves zuglói lány a párjának sem árulta el, hogy jelentkezett az átalakításra, így a fiú számára nagy meglepetés volt kedvese új külseje. "Szofrán Zsolt mesterfodrász vágott a hajamból, és sokkal élénkebbé tette a barna hajszínemet - nagyszerű lett a frizurám. Természetes lett, divatos és pontosan illik hozzám, a kedvesemnek is nagyon tetszett a végeredmény" - lelkendezett Anita a Life.hu-nak. A zuglói lány elárulta, legtöbbször barnára sminkeli a szemeit. A fotózáson ezen a koncepción nem változtattak, de a profi sminkes segítségével egészen másképp nézett ki az összkép. "Most is barna lett a szemem, mert ez illik hozzám a legjobban, de életemben először erős színnel rúzsozták ki a számat. Én sosem használok rúzst, éppen ezért nagyon merésznek tartottam ezt a fukszia színt, de mindenki azt mondta, a képeken fantasztikusan fest majd" - mesélte Anita, akinek valóban mesésen áll ez az igazi, üde tavaszi szín.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre, és nézd meg az átalakításon készült többi fotót is!

A fiatal lány általában sportosan öltözködik, szinte mindig farmert és valamilyen fekete ruhadarabot visel. Holdampf Linda stylist azonban bevezette Anitát a színek világába. "Szinte mindig sportosan öltözködöm, farmert farmerral viselek. Viszont az átalakítás óta csakis színes ruhákat vásárolok, mert a stylist megmutatta, milyen remekül állnak. Magas sarkúm soha életemben nem volt, most azonban úgy érzem, eljött az ideje, hogy gyakoroljam bennük a közlekedést" - mesélte Anita, aki a fotózást is hihetetlenül élvezte. "Nagyon kellemes élmény volt a fotózás, mindenki segítőkész és aranyos volt velem. Csodásan éreztem magam" - vallotta a lány a Life.hu-nak.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.