Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a fiatal Ildit alakította át. A kisgyermekes anyukából kihozták az igazi nőt.

"28 éves nő vagyok, aki másfél éve itthon van egy csodálatos leányzóval. Az anyaság szép dolog, de teljesen megszűnök nőnek lenni. Nem fontos, hogy miben vagyok itthon, nem sminkelem magam, mert ki látja azt a négy fal között. Hiányzik egy csini ruha, egy dögös frizura és a bókok. Szeretném újra nőnek érezni magam!" - írta Ildi a bemutatkozó levelében, Nánási Pál és csapata pedig úgy döntöttek, visszaadják a fiatal anyuka önbizalmát.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Szofrán Zsolt

Ildi otthon van másfél éves kislányával Szigetszentmiklóson, így sokszor nem jut sok ideje magára. Szofrán Zsolt mesterfodrász azonban felfrissítette Ildi hajszínét - a púderszőke remekül áll a fiatal édesanyának. "A hosszából is vágott Zsolti. Nagyon tetszik a frizurám, és már én is megtanultam, hogyan készíthetem el hasonlóan magamnak" - mesélte Ildi a Life.hu-nak. A szigetszentmiklósi anyuka mostanában nem nagyon sminkeli magát, épp ezért pompásan érezte magát az erősebb, profi sminkben is. "Hatalmasak lettek a szemeim - imádtam, ahogy kinéztem" - lelkendezett a csinos édesanya.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre a többi, átalakításon készült fotóért!

Ildi általában farmert és edzőcipőt visel, ezért a tűsarkú és a nőcis ruha teljesen megváltoztatta a lányt. "Szokatlan volt az almazöld ruha egy ilyen magas sarkúval - alig tudtam benne járni! De a férjem imádta, így én is beszereztem egy hasonlót magamnak. A ruha furcsa volt, mert mindig farmert hordok, de tudom, hogy ilyen ruhákban vagyok igazán nő" - mesélte Ildi, aki kicsit bizonytalannak érezte magát a kamera előtt, de Nánási Pál segített rajta. "Palinak sikerült elkapnia azokat a pillanatokat, amikor jól néztem ki, és pontosan látta, mit lehet kihozni belőlem" - vallotta Ildi, aki most már tudja, hogy kismama létére ő is lehet csinos és kívánatos.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Átalakítunk! Teljesen átalakult Szilvia - Dögös, magabiztos nő lett belőlehttp://www.life.hu/legytrendi/20120426-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Vadóc lány lett a visszafogott Jankábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120424-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Igazi vadmacska lett Anitábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120417-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Fantasztikusan néz ki a háromgyerekes édesanya!http://www.life.hu/legytrendi/20120410-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Harminc kilót fogyott, majd teljesen átalakult a fiatal Zitahttp://www.life.hu/legytrendi/20120403-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Vagány modellé változott a kétgyermekes anyukahttp://www.life.hu/legytrendi/20120327-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlÁtalakítunk! Edina teljesen kivirult tavaszrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120313-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.