Átalakítunk! Szemrevaló nő lett a kislányos Móniból

fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a fiatal érdi lányt, Mónikát vette szárnyai alá. A kislányos egyetemistából egy igazán csinos, szemrevaló nőt varázsoltak.

"Az a legnagyobb bajom, hogy 23 éves vagyok, de mégis mindenki 17-nek néz. Emiatt kislányként is kezelnek. Szeretnék végre szexi, dögös, nagyon csinos nő lenni, aki ha belép egy helyre, rögtön mindenki észreveszi. Nem akarok szürke egér lenni" - írta Mónika a bemutatkozó levelében, Nánási Pál és csapata pedig valóra váltotta a fiatal lány álmát.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,
haj: Szofrán Zsolt

A 23 éves érdi Mónika jelenleg pénzügyet és számvitelt tanul - kontroller szeretne lenni. Móni leginkább arra vágyott, hogy változzon a frizurája, ebben pedig Szofrán Zsolt mesterfodrász volt a segítségére. "Mindig is világosbarna, elég fakó hajam volt. Zsolt sötétbarnára festette, egy kis vörössel megbolondította, és hullámosra sütötte be. Nagyon tetszett az eredmény, úgy éreztem magam, mint egy igazi modell" - lelkendezett a lány a Life.hu-nak. Móninak a frizuráján kívül a mesés, lila sminkje is nagyon tetszett. "A hétköznapokban csak minimálisan sminkelem magam, de most végre megkaptam, amire vágytam: egy pompás sminket. Nekem is nagyon tetszik a zöld szememhez a lila szín, szerintem szépen kiemeli a tekintetem" - tette hozzá az egyetemista lány.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre az átalakításon készült többi fotóért!

Móni a hétköznapokban sportosan öltözködik, a farmer-póló összeállítást favorizálja. Most azonban neki is megmutatták, hogy tud igazán nőies is lenni. "Persze néha hordok szoknyát, de ez a dögös, pink ruha! Nagyon nőcisnek éreztem benne magam" - mesélte boldogan Mónika. A lánynak hatalmas élmény volt a fotózás is, mert Nánási Pál fotogénnek tartotta. "Eddig sosem készült rólam egyetlen normális kép sem, mindig borzasztó volt a kamera előtt állni. Az átalakításon viszont nagyon megdicsértek, fotogénnek tartottak, ez pedig lelkesített - fantasztikusan éreztem magam" - mesélte a lány, aki már alig várja a róla készült első, profi képeket.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.