A magyar modell testrészét szopogatja a vele enyelgő világhírű divatfotós

fotózás Mihalik Enikő Terry Richardson ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igazán különleges reklámfilm készült a sikeres magyar modell Mihalik Enikő és a világhírű divatfotós Terry Richardson közreműködésével.

A David Webb ékszercég egy nagyon egyedi reklámfilmben mutatja be a mesés őszi ékszereit. A kisfilm főszereplői Terry Richardson divatfotós és egyik múzsája, a magyar modell, Mihalik Enikő. Ők ketten nem először dolgoznak együtt: Richardson odáig van a magyar szépségekért, de első számú kedvence Mihalik Enikő.

http://davidwebb.com
http://davidwebb.com

Még több provokatív kép a párosról galériánkban! Kattints a képre!

Enikő élénk sminkben, rengeteg ékszerrel incselkedik a divatfotóssal, sőt, Terry még meg is nyalja Enikő ujját, és kis híján egy csók is elcsattan. A reklámfilmen jól látszik, pompásan érzi magát együtt a divatszakma két kiemelkedő alakja, hiszen megvan köztük a kölcsönös tisztelet, az összahang és a kreativitás. Nem hiába Terry az, akinek engedte Enikő, hogy meztelen melleit is lefotózza - a képeket itt nézheted meg.

Fedezd fel a benned rejlő Marilyn Monroe-t!http://www.life.hu/legytrendi/20120802-marilyn-monroe-halala-50-eve-volt-ilyen-volt-a.htmlElképesztő sportruhák és meglepő szépségötletek az olimpiákonhttp://www.life.hu/legytrendi/20120801-olimpia-es-divat-elkepeszto-sportruhak-es-meglepo-szepsegotletek-az.htmlÍme a legszexibb magyar lány - Palvin Barbara egy falatnyi fehérneműbenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120725-ime-a-legszexibb-magyar-lany-palvin-barbara-egy-falatnyi.htmlHázi praktikák mosáshoz, hogy szinte ne is kelljen vasalnodhttp://www.life.hu/legytrendi/nyaributik/20120801-hazi-praktikak-trukkok-mosashoz-hogy-egyszeru-legyen-vasalas.htmlÁtalakítunk! Latin díva lett Brigibőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120731-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlA nőket vetkőztetik, a férfiakat takargatják a londoni olimpiánhttp://www.life.hu/legytrendi/20120730-olimpia-es-divat-a-nok-falatnyi-bikiniben-versenyeznek-a-ferfiak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.