Fenékvillantó szoknyára vetkőzött Hollywood kettes számú jégkirálynője

fashion week címlap Nicole Kidman miniszoknya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem Katie Holmes Tom Cruise egyetlen exfelesége, aki az érdeklődés középpontjában van. Nicole Kidman is kitett magáért.

A színésznő a V magazin címlapján pózol: a lenőtt szőke haján kívül az tűnhet fel, hogy a 45 éves szupersztár csupán egy fenékvillantó fekete miniszoknyácskát és derékláncot visel.

www.vmagazine.com
www.vmagazine.com

Kattints a képre Nicole többi szexi fotójáért!

A képeket készítő sztárfotós, Mario Testino állítólag teljesen el volt bűvölve a színésznő testétől. "Elképesztő, mennyire dögös vagy! Nézz magadra! Gyönyörű vagy!" - idézte a magazin a manhattani fotóstúdióban elhangzott dicséreteket. A színésznőtől nem véletlen ez a szokatlan külső - Nicole Kidman a The Paperboy című filmben egy könnyűvérű nőt alakít Matthew McConaughey és Zac Efron oldalán, és többek szerint remekel a filmben.

Mit titkol a sztárpár? - Lezárult Tom Cruise és Katie Holmes válásahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120822-szerelem-parkapcsolat-sztarok-lezarult-tom-cruise-es-katie-holmes-valasa.htmlSzerelem a láthatáron? Katie Holmes randizott, de ki lehet a titokzatos fiatalember?http://www.life.hu/szeress/20120728-szerelem-a-lathataron-katie-holmes-ujra-randizik.htmlTom Cruise és Katie Holmes megegyezett a válásról és a gyermekelhelyezésrőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120710-tom-cruise-es-katie-holmes-megegyezett-a-valasrol-es-a.htmlÍgy még sosem láttuk Katie Holmest! Soványabb, de szexisebb mint valahahttp://www.life.hu/szepulj/20120708-igy-meg-sosem-lattuk-katie-holmest-sovanyabb-de-szexisebb-mint.htmlElragadó fotó: Nicole Kidman a Harper|s Bazaar címlapján kislányávalhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120508-elragado-foto-nicole-kidman-a-harpers-bazaar-cimlapjan-kislanyaval.htmlNicole Kidman a monacói hercegnő szerepébenhttp://www.life.hu/szorakozz/20120407-nicole-kidman-a-monacoi-hercegno-szerepeben.htmlNicole Kidmant másolja az amerikai country-énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20110701-nicole-kidmant-masolja-az-amerikai-countryenekesno-taylor-swift.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.